Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Djursholm


Djursholm ligger i östra delen av Danderyd kommun. Området är känt för sina vackra villor och för att sedan 1800-talet varit hemort för många kända kulturpersonligheter i Sverige.


Att bo i Djursholm

Området har ända sedan slutet på 1800-talet karaktäriseras av villor med stora tomter. Här återfinns flera alster av Sveriges främsta arkitekter, exempelvis Villa Enblom av Rudolf S. Enblom och Villa Nyhem av Ferdinand Boberg. Nu för tiden blandas äldre, tidstypiska villor med modernare fastigheter och flerfamiljshus.

Djursholm ligger naturskönt utmed Stora Värtan och möjligheterna till ett aktivt friluftsliv är enorma. I norra delen av Djursholm återfinns Djursholms golfklubb och dess golfbana där man kan åka skidor under vintertid. Altorpsskogen är ett annat mycket omtyckt inslag för den som älskar skogspromenader och löpturer.

Bostäder i Djursholm

Djursholm är ett utpräglat villasamhälle. Här återfinns allt från stora pampiga Patricervillor till modernare, mindre radhus och kedjehus. Lägenheter finns också, även om dessa är i minoritet och mestadels förekommer runt Djursholms torg. En efterfrågad variant är våningar i gamla stora hus som konverterats från enfamiljshus till flera våningar.

Sälj bostad i Djursholm med oss på Vincent Forssbeck

Mäklare hos oss på Mäklarfirman Vincent Forssbeck har stor lokalkännedom och vet precis vad som krävs för att sälja bostäder I Djursholm. Det är officiell statistik ett tydligt exempel på: Ingen fastighetsmäklare har förmedlat fler villor i Danderyds kommun än vad vi har.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper våra kunniga och erfarna mäklare dig med din bostadsaffär i Djursholm.