Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Enebyberg


I Danderyd kommuns norra delar ligger Enebyberg, ett villasamhälle med anor från vikingatiden som gränsar mot Täby kommun.


Att bo i Enebyberg

Enebyberg är ett modernt samhälle med ett eget centrum kring Eneby Torg med affärer och serviceutbud. Dessutom ligger handelsplatsen Enebyängen precis vid E18 med bland annat mataffär och apotek. Enebybergs IP är en uppskattad idrottsplats med ishall, tennishall, fotbollsplaner och välpreparerade motionsspår. Rösjön är en annan välbesökt plats i Enebyberg. Under sommarmånaderna finns här en populär badplats och fin sandstrand i skönt sydvästläge och vintertid samlas skridskoåkande familjer på sjön. Här finns också gott om förskolor och skolor samt goda kommunikationer med buss eller Roslagsbana.

Bostäder i Enebyberg

I Enebyberg är bebyggelsen främst villor och mindre hus i olika typer och stilar, beroende på vilken epok som präglat formgivningen. I de östra delarna finns villor från tidigt sekelskifte. I de västra delarna är det grupphusbebyggelse och mindre hus. Bostadsrätter finns främst vid Enebytorg och Anneberg.

Sälj bostad i Enebyberg – välj mäklare från Vincent Forssbeck

Att sälja sitt hem är inte bara en affär, utan också en viktig process för hela familjen. Detta vet vi av erfarenhet – vi är nämligen den mäklarfirma som har hjälpt flest familjer att förmedla sina villor i kommunen sedan år 1971. Med hundratals försäljningar i området och kan vi med gott samvete säga att vi vet värdet på din bostad.

Kontakta någon av våra kunniga mäklare för hjälp att sälja din bostad i och runt Enebyberg – vi garanterar trygghet, hög service och starkt personligt engagemang för din bostadsaffär.