Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Stocksund


I Danderyd kommuns södra delar ligger Stocksund – det villakvarter som ligger närmast Stockholm på den norra sidan stan. Stocksund gränsar till Djursholm i norr och Stocksundets vatten i söder.


Att bo i Stocksund

I Stocksund har man allt att önska från det praktiska i flera för- och grundskolor, gymnasieskolor på behagligt avstånd samt gott om service- och livsmedelsbutiker. Inom 10 minuter når man stan oavsett färdväg. Trevliga Roslagsbanan går till Östermalm på 7 minuter och tunnelbanan från Danderyds Sjukhus tar dig vidare hela vägen till Stockholm C.

Bostäder i Stocksund

Bebyggelsen i området präglas i stor mån, likt grannområdet Djursholm, av stora pampiga villor och spatiösa våningar från förra seklets skifte. På senare år har det byggts nyproducerade bostäder av hög kvalité och stilren finish i de västra delarna runt Stocksunds tågstation. Detta har gjort att det finns något för alla i Stocksund.

Marknadsledande Vincent Forssbeck hjälper dig sälja bostad i Stocksund

Att sälja sin bostad är en viktig affär. Därför är valet av mäklare så viktigt – du ska kunna lita på att din mäklare får ut ett pris du är nöjd med. Vi på Vincent Forssbeck har gedigen erfarenhet av bostadsförsäljning i och runt Stocksund. Officiell statistik visar att vi har förmedlat fler villor i kommunen än någon av våra konkurrenter.

Går du i säljtankar? Kontakta oss gärna, så hjälper våra mäklare dig. Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsförsäljning