Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Norevägen 59 Djursholm - Ösby


Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5 rum och kök
Boarea: 125 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.
Pris: 9 900 000 kr
Avgift: 4 832 kr/mån

Magnus Engdahl

Ansvarig mäklare

Bilder


Välkomna till Brf Ösby Park! Norevägen 59

Välkomna till Brf Ösby Park!

 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
Garageplats Norevägen 59

Garageplats

 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
 Norevägen 59
Mot Stockholm Ö/KTH - 9 minuter bort Norevägen 59

Mot Stockholm Ö/KTH - 9 minuter bort

Planritning


 Norevägen 59

Karta


Beskrivning


Välkommen till BRF Ösby park och denna trevliga bostadsrätt om fem rum och kök. Här bor ni centralt i Djursholm med goda kommunikationer in till stan (ca 9 minuter). Runt knuten finns naturen, dels Granparken mot Stocksund till, dels Stadsparken runt Ösbysjön.

Ljus och välbelägen bostadsrätt som erbjuder gott om utrymme för socialt umgänge och avkoppling med en stor altan i söderläge. Inuti bostaden finner du ett modernt kök, två badrum, fyra rymliga sovrum, varav ett med walk-in-closet för extra förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage som är beläget direkt i huset.

Brf Ösby Park ligger verkligen mitt i Danderyd med närhet till det mesta. För den som gillar skog och natur finns Ösbysjön och Stadsparken runt hörnet. En liten bit bort finns Ekebysjön, Altorpskogen med motionsslingor och Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Från Ösby Park är det också nära till ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. ridning, inomhusbad, tennis, curling m.m.

Härifrån är det nära till Mörby Centrum och Djursholm Centrum. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m. Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen, välsorterade livsmedelsaffärer och allehanda serviceinrättningar.

I Djursholm och Danderyd finns ett brett utbud av skolor för barn i alla åldrar. Här kan barn och ungdomar i stort sett välja fritt bland fritidsaktiviteter som tennis, simning, gymnastik, friidrott, golf, fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis, segling, scouter och mycket, mycket mer. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

KOMMUNIKATIONER
Brf Ösby Park ligger vid Djursholms Ösbys station. Härifrån tar dig tåget till Täby Centrum på 8 minuter, Näsby Park på 10 minuter och Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 10 minuter.

Bussen stannar också vid Djursholms Ösby och är vid Djursholms Torg efter 8 minuter. Åt andra hållet når du Mörby Centrum efter 4 minuter och Danderyds Sjukhus efter ytterligare 4 minuter där du kan byta till T-Bana eller bussar för vidare transport inom hela Stor-Stockholm.

Rumsbeskrivning


Ljus bostadsrätt med stora sällskapsytor och altan med söderläge. Modernt kök, 2 badrum, 4 stora sovrum, walk-in-closet m.m. Garage i huset!

Välkommen till en synnerligen välplanerad och nyproducerad bostad med ett insynsfritt läge nära allmänna kommunikationer. Här är det genomgående vita väggar, höga fönsterpartier, enhetliga ekparkettgolv och en ljus, tilltalande planlösning med gott om plats för hela familjen. Dimmers installerade i varje rum som fungerar med LED-belysning.

Parkera i garaget och ta hissen upp till lägenheten så välkomnas du i entréhallen med en hel garderobsvägg som slukar både familjens och gästernas ytterkläder och skor. På golvet ligger ett vackert kalkstensgolv.

Vardagsrummet och matplatsen är väl tilltagna och flödar av ljus genom de höga fönsterpartierna. Altanen utanför är vänd åt söder för att fånga merparten av soltimmarna. Altanen är stenlagd och både väderbeständigt och lätt att hålla ren.

Köket är fullt modernt utrustat med vitvaror från Siemens och gott om förvaringsutrymmen i uttdragslådor och skåp från HTH. Överskåpen går ända upp till tak. Vitvarorna är från Siemens med en induktionshäll som är infälld i bänkskivan av granit, inbyggd ugn och micro i bekväm arbetshöjd och integrerad diskmaskin med samma front som övriga lådor och skåp. Diskmaskinen är från 2021 och dimbar LED-belysning har installerats även här.

Den längsgående hallen utanför sovrummen kan nyttjas som arbetsplats, bibliotek, galleri eller annat efter önskemål. Alla sovrummen är ljusa och stora. I första sovrummet som idag används som allrum finns en anslutande walk-in-closet.

I lägenheten finns två helkaklade badrum med golvvärme, vägghängda toaletter och dusch. I det större finns dessutom en separat tvättmaskin och torktumlare (bytta 2023) med arbetsbänk och överskåp.

Byggnad


Byggnadsår: 2013
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uteplats/balkong


Stenlagd altan i söderläge. Gott om plats för grill och gäster.

Bilplats


Garageplats i källarplanet mot en månatlig kostnad på 900 kr.

TV- och internetanslutning


TV: Ett basutbud med TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Internetanslutning: Lägenheten är fiberansluten och det finns även ett lokalt nätverk med uttag i de olika rummen. Abonnemangsavgiften för bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift:


4 832 kr/mån. Bredband, TV-basutbud och Bostadsrättstillägg för försäkring ingår i avgiften. Avgift för kallt och varmt vatten tillkommer enligt driftskostnad nedan.

Driftskostnader


Hushållsel: 500 kr/mån
Vatten/avlopp: 310 kr/mån
Försäkring: 230 kr/mån
Summa: 1 040 kr/mån

Energideklaration


Status: Utförd (2015-09-24)
Energiförbrukning: 43 kWh/m2/år (ATEMP)
Energiklass: C

Förening


Namn Brf ÖsbyPark
Organisationsform Bostadsrättsförening
Org.nummer 769619-1787
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil. Långfristiga lån uppgår idag till knappt 30 milj. kr, motsvarande c:a 7.000 kr/m², en låg skuldbörda i en nyproducerad bostadsrättsförening.
Föreningen äger marken? Nej
Äkta/oäkta förening? Äkta
Antal lägenheter 36 st
Överlåtelseavgift 1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift 525 kr
Tillåts juridisk person? Nej
Tillåts delat ägande? Nej
Gårdsplats
Framför huset finns en uppskattad boulebana. Runt husen är det genomgående välskötta planteringar, gräsmattor och träd.
Andel i föreningen 2.9679%
Andel av årsavgiften 2.96831%
I föreningen finns 36 bostadsrätter med en total boarea på 3 997 m². Det är mycket god grannsämja med två årliga sammankomster över något att äta och dricka. Teknisk och ekonomisk förvaltare är Storholmen.

I föreningen finns även 46 garage- och parkeringsplatser i ett separat aktiebolag som ägs av bostadsrättsföreningen

Intresseanmälan


Läs mer