Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Boka in en kostnadsfri
värdering av din bostad!

Vincent Forssbeck
- din lokala mäklare i Djursholm

Med lång erfarenhet och lokalkännedom hjälper vi dig att sälja din bostad i Djursholm. Våra mäklare har gång på gång visat att de presterar i topp när det gäller att sälja i området. Med en mäklare från Vincent Forssbeck kan du känna dig trygg med att du får ut rätt pris för din bostad!

 

Därför ska du sälja din bostad i Djursholm med hjälp av Vincent Forssbeck

Djursholm är ett typiskt villasamhälle. Här återfinns allt från stora pampiga Patricervillor till modernare, mindre radhus och kedjehus. Med tanke på den stora variationen av byggnader och bostäder, så krävs det mer av din mäklare än i ett område där alla hus ser mer eller mindre likadana ut. Vid en försäljning av din bostad, med hjälp av oss, kan du vara säker på följande saker:

1

Förbättringar innan försäljning

Innan din bostad i Djursholm går ut på marknaden går vi tillsammans igenom vad som kan underlätta kommande försäljning, och hur du får ut så mycket som möjligt. Du kan ofta använda enklare medel som homestaging och samt mindre renoveringar, allt för att få ut ett bättre pris.

2

Vi vet vart köparna finns

Vår långa erfarenhet gör att vi vet vart de rätta köparna finns. Eftersom vi arbetar lokalt i Djursholm så har vi en optimal kundkrets för ditt objekt.

3

Individuella lösningar, anpassat för Djursholm

Unika bostäder kräver unika lösningar. Detta är sant, inte minst för objekt i Djursholm. Med oslagbar lokalkännedom skapar våra mäklare individuella lösningar för din försäljning.

Varmt välkommen att kontakta oss för fastighetsförmedling och bostadsförsäljning i och runt Djursholm. Kontakta oss

Att bo i Djursholm

Området har ända sedan slutet på 1800-talet karaktäriseras av villor med stora tomter. Här återfinns flera alster av Sveriges främsta arkitekter, exempelvis Villa Enblom av Rudolf S. Enblom och Villa Nyhem av Ferdinand Boberg. Nu för tiden blandas äldre, tidstypiska villor med modernare fastigheter och flerfamiljshus.

Djursholm ligger naturskönt utmed Stora Värtan och möjligheterna till ett aktivt friluftsliv är enorma. I norra delen av Djursholm återfinns Djursholms golfklubb och dess golfbana där man kan åka skidor under vintertid. Altorpsskogen är ett annat mycket omtyckt inslag för den som älskar skogspromenader och löpturer.

Sälj din bostad i Djursholm - välj marknadsledande Vincent Forssbeck

Mäklare hos oss på Mäklarfirman Vincent Forssbeck har stor lokalkännedom och vet precis vad som krävs för att sälja bostäder i Djursholm. Statistik ett tydligt exempel på: Ingen fastighetsmäklare har förmedlat fler villor i Danderyds kommun än vad vi har.

Se fler bostäder til salu
Per Lundman

Per Lundman

Fastighetsmäklare
070 - 566 57 00
per@vincent.se
Anders Tjärnvall

Anders Tjärnvall

Fastighetsmäklare
0708 - 755 170
anders@vincent.se
Magnus Engdahl

Magnus Engdahl

Fastighetsmäklare
070 - 776 78 77
magnus@vincent.se
Jacob Lernelius

Jacob Lernelius

Fastighetsmäklare
0703 - 605 040
jacob@vincent.se

Boka kostnadsfri värdering i Djursholm

Oavsett om du vill sälja din bostad i Djursholm nu eller senare hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering. Fyll i formuläret bredvid, så kontaktar en av våra engagerade mäklare dig och berättar mer.

Boka kostnadsfri värdering