Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Sälja hus eller bostadsrätt i Danderyd


Din självklara mäklarfirma i Danderyd

Har du funderat på att sälja ditt hus eller lägenhet i Danderyd? Då är Vincent Forssbeck din självklara partner. Vi är den marknadsledande fastighetsmäklaren i området och vår lokalkännedom är oslagbar – ingen annan mäklare har förmedlat fler villor i kommunen än oss!

Om du går i tankarna på att sälja din bostad i Danderyd kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär så återkommer vi med en kostnadsfri värdering. Den initiala kontakten är inte på något sätt bindande. Vi på Vincent Forssbeck erbjuder individanpassade lösningar efter ditt specifika behov, vare sig om det är en snabb försäljning du önskar eller vill sälja till högsta möjliga pris hjälper vid dig.

När du anlitat oss som din mäklare i Danderyd synar vi ditt boende tillsammans med dig. Vi ger tips och råd på enkla medel hur saker kan förbättras för att göra ditt hem mer attraktivt för en potentiell köpare. Under åren har vi byggt upp en bred kompetens för att se till att ditt hus eller bostadsrätt får de bästa förutsättningarna vid en försäljning.

Vi har ett stort kontaktnät med banker som kan snabbt hjälpa till med ekonomiska lösningar och vi samarbetar med erfarna fackarbetare som byggare, målare, inredare och arkitekter. Vi kan också bistå dig med heminredning. Om du behöver hjälp med något är det bara att stämma av med oss så sätter vi dig i kontakt med rätt person.

En bostadsaffär är för många den absolut största affären de gör i sitt liv. Då är det viktigt att du som säljare ska kunna känna dig trygg i att allting går till på rätt sätt. Alla våra fastighetsmäklare är utbildade inom juridik och ekonomi och besitter alla nödvändiga kunskaper för att undvika eventuella fällor och fallgropar som kan uppstå vid en försäljning. Vår personal är alltid tillgänglig för dina frågor, så tveka inte att höra av dig under försäljningsprocessen vid minsta frågetecken.

Är du intresserad av vilka bostäder vi sålt i Danderyd? Klicka runt på kartan nedan för att se ett urval av våra sålda objekt.  

Välkommen till en bra affär!

Hur vi arbetar som mäklare i Danderyd

Hur går det till att sälja en bostad?

När du beslutat att ge uppdraget till oss gör vi först en noggrann genomgång av din bostad. Vi ger dig förslag på ett realistiskt försäljningspris, skapar en tidsplan och tillsammans kommer vi överens om hur visningar skall ske. Allmän visning för maximal exponering eller diskret för utvalda spekulanter, eller varför inte både och. Genom vår lokala specialisering får vi ofta förfrågningar om hus i området och vi går också alltid igenom dessa för att se om vi har något objekt som matchar.

Överlåtelseförsäkring - skydda dig mot dolda fel

Vi kan hjälpa dig med att teckna en säljarförsäkring där du skyddar dig mot dolda fel och slipper på så vis framtida obehag.

Informationsinsamling

Vi samlar in ritningar, lagfartsuppgifter, servitutshandlingar, lånebild med mera från myndigheter och banker. Vi gör noggranna noteringar om bland annat objektets skick, material och eventuella åtgärder som behöver göras. Tillsammans med vackra foton på objektet bildar det innehållet i det försäljningsprospekt som delas ut vid visning.

Annonsera bostad

Vi ser till att kraftfullt marknadsföra ditt objekt i rätt kanaler till rätt grupper. Det gör vi via annonser i dagspress, internet, skyltning på publika platser, på vår hemsida med mera.

Visning av bostad

Tillsammans med dig bestämmer vi om det ska vara enskild eller öppen visning, eller både och. Din mäklare är alltid personligen med på visningen och svarar på frågor om huset och dess omgivning. Tack vare vår lokala förankring kan vi svara på viktiga frågor för besökarna som till exempel vilka skolor/dagis, kommunikationer, affärer och idrottsanläggningar som finns i närheten. Vi kan även tipsa om lokala hantverkare och fackfolk, så att besökare som har funderingar kring framtida förändringar av bostaden snabbt kan få svar.  

Uppföljning

Uppföljning av intresserade besökare. Vi följer upp alla besökare för att utvärdera och kanske ytterligare stimulera intresset.

Budgivning på bostad

Vi ser till att du hela tiden har full insyn i budgivningen. Vi meddelar dig kontinuerligt under själva budgivningsprocessen.

Kontraktsskrivning av bostad

När vi tillsammans anser att vi hittat rätt köpare ser vi, genom vår juridiska kompetens, till att korrekta avtal upprättas. Genom våra goda bankkontakter kan vi också se till att köparen snabbt får hjälp med finansiering vilket ökar förutsättningarna för försäljning.

Värdera din bostad

För att vi snabbt skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig inkludera viss nyckelinformation om din villa eller bostadsrätt: