Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Sälja bostad i Danderyd


Att sälja

Om du funderar på att sälja ditt boende kontaktar du oss enklast genom att fylla i vårt kontaktformulär längre ner på sidan. Du erhåller då en kostnadsfri värdering av ditt boende samt en ej bindande initial kontakt som inte är förknippad med någon kostnad.
Danderyd skiljer sig en del från andra områden genom att här blandas olika stilar, åldrar och storlek på hus och bostadsrätter. Då krävs det mer av din mäklare än i ett område där alla hus ser mer eller mindre likadana ut.


Vincent Forssbeck erbjuder därför helt individuella lösningar. Vi har under åren byggt upp en bred kompetens när det gäller just detta och att se till att huset eller bostadsrätten ges de bästa förutsättningarna vid försäljning. Tillsammans med dig går vi igenom ditt hem och ger tips och råd på vad som med enkla medel kan förbättras eller förändras innan försäljning. Allt för att få ut ett bättre pris.


Vi har bra kontakter med banker och kan hjälpa till med olika ekonomiska lösningar. Vi samarbetar med duktigt fackfolk som byggare, målare, inredare och arkitekter. Vi kan också hjälpa er med home styling med mera. Om ni är intresserad av detta sätter vi er i kontakt med rätt person.

När du ska sälja din fastighet eller bostadsrätt är det viktigt att allt görs rätt.
Läs gärna mer om hur vi arbetar för att följa alla stegen vid en försäljning.

Vincent Forssbeck är också den mäklarfirma som sålt flest bostäder i Danderyd. Klicka runt på kartan nedan för att se ett urval av våra sålda objekt.

Välkommen till en bra affär!

Hur vi arbetar

Hur går det till att sälja?
När du beslutat att ge uppdraget till oss gör vi först en noggrann genomgång av din bostad. Vi ger dig förslag på ett realistiskt försäljningspris, skapar en tidsplan och tillsammans kommer vi överens om hur visningar skall ske. Allmän visning för maximal exponering eller diskret för utvalda spekulanter, eller varför inte både och. Genom vår lokala specialisering får vi ofta förfrågningar om hus i området och vi går också alltid igenom dessa för att se om vi har något objekt som matchar.


Överlåtelseförsäkring
Vi kan hjälpa dig med att teckna en säljarförsäkring där du skyddar dig mot dolda fel och slipper på så vis framtida obehag.


Informationsinsamling
Vi samlar in ritningar, lagfartsuppgifter, servitutshandlingar, lånebild med mera från myndigheter och banker. Vi gör noggranna noteringar om bland annat objektets skick, material och eventuella åtgärder som behöver göras. Tillsammans med vackra foton på objektet bildar det innehållet i det försäljningsprospekt som delas ut vid visning.


Marknadsföring
Vi ser till att kraftfullt marknadsföra ditt objekt i rätt kanaler till rätt grupper. Det gör vi via annonser i dagspress, internet, skyltning på publika platser, på vår hemsida med mera.


Visning
Tillsammans med dig bestämmer vi om det ska vara enskild eller öppen visning, eller både och. Din mäklare är alltid personligen med på visningen och svarar på frågor om huset och dess omgivning. Tack vare vår lokala förankring kan vi svara på viktiga frågor för besökarna som till exempel vilka skolor/dagis, kommunikationer, affärer och idrottsanläggningar som finns i närheten. Vi kan även tipsa om lokala hantverkare och fackfolk, så att besökare som har funderingar kring framtida förändringar av bostaden snabbt kan få svar.


Uppföljning
Uppföljning av intresserade besökare. Vi följer upp alla besökare för att utvärdera och kanske ytterligare stimulera intresset.


Budgivning
Vi ser till att du hela tiden har full insyn i budgivningen. Vi meddelar dig kontinuerligt under själva budgivningsprocessen.


Avslutning
När vi tillsammans anser att vi hittat rätt köpare ser vi, genom vår juridiska kompetens, till att korrekta avtal upprättas. Genom våra goda bankkontakter kan vi också se till att köparen snabbt får hjälp med finansiering vilket ökar förutsättningarna för försäljning.

Värdera din bostad

För att vi snabbt skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig inkludera viss nyckelinformation om din villa eller bostadsrätt: