Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Boka in en kostnadsfri
värdering av din bostad!

Sälj bostad i Stocksund
- välj Stocksunds mest anlitade mäklare!

Officiell statistik visar att vi på mäklarfirman Vincent Forssbeck har sålt fler villor i Stocksund än någon av våra konkurrenter.

 

3 anledningar till att välja Vincent Forssbeck för att sälja din bostad i Stocksund

I Stocksund finns villor, bostadsrätter och lägenheter för alla stilar och hushåll. I dessa fall behöver du en erfaren mäklare som kan matcha rätt köpare till rätt bostad - vilket vi på Vincent Forssbeck har hög erfarenhet av. När du anlitar oss för försäljning av din fastighet kan du vara säker på följande:

1

Högre slutpris vid försäljning av bostad

För att din bostad ska ge en förbättrad försäljning går vi tillsammans igenom ditt hem med dig. Med några tips och råd från oss på enkla förbättringar innan din bostad läggs ut till försäljning får du ut ett bättre pris vid bostadsförsäljningen.

2

Stor kundkrets av bostadsköpare

När en av våra mäklare säljer en bostad samlas även leads in. Detta gör att vi har en stor och varierad kundkrets som passar försäljningen av just din bostad.

3

Anpassade lösningar för bostadsförsäljning

Under vår tid inom fastighetsförmedling har vi byggt upp en bred kompetens och hög lokalkännedom. Tack vare detta kan vi skapa de bästa affärerna genom individuella lösningar för din bostadsförsäljning i Stocksund.

Vincent Forssbeck är din professionella mäklare i Stocksund med omnejd - Kontakta oss för fastighetsförmedling. Kontakta mäklare i Stocksund

Boka kostnadsfri bostadsvärdering

Planerar du att sälja bostad i Stocksund? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering av bostaden oavsett om du vill sälja din bostad nu eller senare. Fyll i vårt formulär, så kontaktar en av våra erfarna mäklare i Stocksund dig och berättar mer.

Se fler bostäder til salu
Per Lundman

Per Lundman

Fastighetsmäklare
070 - 566 57 00
per@vincent.se
Anders Tjärnvall

Anders Tjärnvall

Fastighetsmäklare
0708 - 755 170
anders@vincent.se
Magnus Engdahl

Magnus Engdahl

Fastighetsmäklare
070 - 776 78 77
magnus@vincent.se
Jacob Lernelius

Jacob Lernelius

Fastighetsmäklare
0703 - 605 040
jacob@vincent.se

Få kostnadsfri värdering av din bostad

Oavsett om du vill sälja din bostad nu eller senare hjälper vi dig med en kostnadsfri värdering. Fyll i formuläret bredvid, så kontaktar en av våra engagerade mäklare dig och berättar mer.

Boka kostnadsfri värdering