Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Falks väg 36 A Danderyd - Berga


Nyproducerat bostadsrättsparhus i skuldfri förening.
Typ: Bostadsrättsparhus
Rum: 6 rum och kök
Boarea: 115 kvm. Areauppgifter enligt föreningen.
Pris: 10 900 000 kr
Avgift: 1 149 kr/mån

Per Lundman

Ansvarig mäklare

Bilder


 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A
 Falks väg 36 A

Planritning


 Falks väg 36 A

Karta


Beskrivning


Här finns nu möjligheten att bli först med att flytta in i denna nybyggda parvilla som är uppförd i 2 plan. Stora fönsterpartier bidrar till att huset är mycket ljust. Fönster i tre väderstreck. Den materiella standarden är mycket hög, med bl.a. platsbyggt sobert kök, vackra spegeldörrar och genomgående enhetliga ekparkettgolv med vattenburen golvvärme. Enhetliga snickerier i grått av köksskåp, innerdörrar och badrumsmöbler. Mycket yteffektivt och optimalt planerat.

Egen upplåten tomt med uteplats som man själv disponerar. Bostaden upplåts med bostadsrätt. Bostadsrättsföreningen är skuldfri vilket ger mycket låga månadsavgifter. En fördel med bostadsrättsköp är att man slipper lagfarts- och pantbrevskostnader i samband med förvärvet.

Ett bekvämt nybyggt boende - här behöver du inte tänka på annat än hur du vill möblera. Lugna omgivningar i uppvuxna villakvarter med blandad äldre och nyare bebyggelse. Nära gångavstånd till Mörby centrum med stort service- och affärsutbud och tunnelbanan. Även nära till populära Kyrkskolan (årskurs F-6) och barnomsorg.

RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN: Välkomnande entréhall med klinkergolv. Rakt fram från hallen kommer man till stora ljusa sociala ytor med vardagsrum, kök, matrum i öppen planlösning. Duschrummet i entréplanet är rymligt och har kaklade väggar och klinker på golvet. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare samt värmepanna. Köket går i grått och har all tänkbar maskinell utrustning, bra arbetsytor, gott om förvaring i skåp och lådor. Stora fönsterpartier ut till uteplats som går runt hushörnet och ligger med soligt västerläge.

Trappan upp till övre plan är 2-delad med vilplan.

ÖVRE PLAN: Möblerbar övre hall/allrum med möjlighet till TV-hörna. Fyra bra och ljusa sovrum med stora fönster. Ett av hörnrummen har fönster i två väderstreck och två av sovrummen har plats för dubbelsäng. Snyggt designat bad-/duschrum med kaklade väggar och klinker på golvet.

Byggnad


Byggnadsår: 2021
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump

Månadsavgift:


1 149 kr/mån.

Driftskostnader


Uppvärmning: 1 014 kr/mån
Hushållsel: 230 kr/mån
Renhållning: 130 kr/mån
Försäkring: 291 kr/mån
Summa: 1 665 kr/mån

Förening


Namn Brf Falken i Danderyd
Organisationsform Bostadsrättsförening
Org.nummer 769640-3356
Antal lägenheter 3 st
Tillåts delat ägande?
Andel i föreningen 38.52%

Intresseanmälan


Läs mer