Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Enebytorg 4 Enebyberg


Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3 rum och kök
Boarea: 85 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.
Pris: 5 950 000 kr
Avgift: 3 895 kr/mån

Magnus Engdahl

Ansvarig mäklare

Bilder


 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4
 Enebytorg 4

Planritning


 Enebytorg 4

Karta


Beskrivning


Äntligen kan vi erbjuda en modern och välplanerad 3:a på Eneby torg. Lägenhetens boarea är 85 kvm och har ett bra läge på våning 1 av 7. Lägenheten har två balkonger, en med utsikt över grönskande lugn gård och med västerläge, och den andra balkongen ligger med fri utsikt över torget. Båda balkongerna är inglasade. Förrådsutrymme i källarplan.

Den nya modernare bebyggelsen runt Eneby Torg har på senare år har blivit en gemytlig "småstadsidyll". Till frukosten, medans kaffet rinner till, smiter du ner till bageri kardemumma för varmt nybakat bröd. ICA-affären utanför porten går inte nog att understryka bekvämligheten av. Även bibliotek, restaurang och frisör finns på torget.

Lägenheten har ligger centralt i fastigheten och har fönster och balkonger i två väderstreck. Lägenheten är genomgående ljus med övervägande vita väggar och golv i ekparkett. Huset byggdes 2012, och lägenheten är modern, fräsch och med hög standard. Detta innebär ett mycket enkelt och bekymmersfritt boende.

Bussnät med linjetrafik till både Mörby centrum och Täby centrum med flera destinationer samt även Roslagsbanan på behörigt avstånd. I närområdet i övrigt finns mycket bra och populära skolor och barnomsorg t.ex. Brageskolan, Enebyskolan och Hagaskolan. Nära Enebybergs IP för allehanda idrottsutövning. Naturen ligger inpå knuten med stora Rinkebyskogen, ett stort skogs-/friluftsområde genom tre kommuner med motionsspår för joggingrundan, hundpromenader eller för bär och svamplockning. I detta område ligger också Rösjön, en populär badsjö.

Rumsbeskrivning


HALL
Ljus välkomnande hall med skjutdörrsgarderober. Del av skjutdörrspartiet är med spegel. Klinkergolv i hallen. Klädkammare med gott om förvaring av kläder och skor. Från hallen har man kontakt med hela lägenheten.

VARDAGSRUM & KÖK
Vardagsrummet är integrerat med köket i en öppen planlösning med anslutande balkong. I vardagsrummet finns en naturlig matrumsdel. Köket är från Vedum, med generösa bänkytor för matberedning m.m. och gott om förvaring i skåp och lådor. Köket går i vitt med svarta stenskivor, dubbla kyl-frysar i rostfritt, häll och integrerad diskmaskin. Inbyggd microugn och ugn.

Hela sällskapsdelen andas en härlig trivselkänsla och är en naturlig samlingspunkt för familjen och/eller för gäster, middagsbjudningar m.m.

SOVRUM 1
Det naturliga föräldrasovrummet och det största sovrummet. Garderobsvägg med skjutdörrar, utgång till balkong 2, väggar går i vitt och med ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Ligger intill sovrum 1 och har garderober med skjutdörr. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till entréhallen finns en rymlig klädkammare.

BADRUM
Badrum med dusch, kommod med handfat och förvaring i skåp under. WC. Egen tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför för klädvård. Flera väggskåp finns för förvaring. För den som önskar går det att sätta in badkar. Mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar.

BALKONG 1
Trivsam lugn plats med utsikt över grönskande gård i västerläge. Utgång till balkongen sker från vardagsrummet. Balkongen är inglasad med skjutbara glaspartier och har balkongtrall i trä.

BALKONG 2
Balkongen är en naturlig förlängning av sovrummet och har utsikt över torget. Balkongen är inglasad med skjutbara glaspartier och har balkongtrall i trä.

Byggnad


Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2009-2012
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Bergvärme
Våningsplan: 1 av 7. Hiss finns.

Månadsavgift:


3 895 kr/mån. Bredband / TV / Telefoni tillkommer med 280 kr / månad. Värme och vatten ingår i avgiften. Kostnad för EL och hemförsäkring tillkommer.

Energideklaration


Status: Utförd (2019-08-06)
Energiförbrukning: 76 kWh/m2/år (ATEMP)
Primärtenergital: 122 kWh/m2/år
Energiklass: E

Förening


Namn Brf Eneby Torg
Organisationsform Bostadsrättsförening
Org.nummer 769620-1354
Antal lägenheter 111 st
Antal lokaler 4 st
Tillåts delat ägande? Nej
Parkering
Garageplats för uthyrning
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga
Andel i föreningen 0.8489%
Andel av årsavgiften 0.8489%

Intresseanmälan


Läs mer