Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Underhandsobjekt Ref ME-1524 Danderyd


Stor tilltalande villa med öppen ljus planlösning och genomgående hög kvalité. Påkostade badrum och kök. Poolanläggning i perfekt solläge.
Typ: Friliggande villa

Magnus Engdahl

Ansvarig mäklare

Bilder


 Underhandsobjekt Ref ME-1524
 Underhandsobjekt Ref ME-1524
 Underhandsobjekt Ref ME-1524
 Underhandsobjekt Ref ME-1524
 Underhandsobjekt Ref ME-1524

Planritning


Karta


Beskrivning


Stor tilltalande villa med öppen ljus planlösning och genomgående hög kvalité. Påkostade badrum och kök. Poolanläggning i perfekt solläge. Stora öppna ytor. Bergvärme och vattenburen golvvärme för högsta komfort. Över 350 kvm totalyta.

Här finns gott om plats för den stora familjen och alla tänkbara bekvämligheter. I entréplan; tre sovrum och stort allrum. Vidare generöst badrum, biorum, tvättstuga, teknikrum och entréhallen med generösa 5,7 i tak. I mellan plan; vardagsrum med öppen spis och öppet upp till nock och fantastisk rymd. Utgång till balkong i västerläge. I övre plan; stort påkostat SieMatic kök helrenoverat 2016, köksbalkong med morgonsol, arbetsrum och en fantastisk mastersuite med alla bekvämligheter man kan tänka sig.

Helt privat tomt fri från insyn. Poolen som är anlagd 2020 har bästa västerläge och värms med separat värmepump. Fristående garagebyggnad för två bilar.

Utmärkt läge i kommunen och goda kommunikationer.

Intresseanmälan


Läs mer